Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
nem tetőtéri
Típus:
tégla építésű lakás
Vételár:
16.9 M Ft
Alapterület:
26 m²
Ingatlan állapota:
jó állapotú
Szobák száma:
1
Emelet:
1
Épület szintjei:
2
Fűtés:
gáz (konvektor)
Komfort:
összkomfortos
Lift:
nincs
Kilátás:
udvari
Cím:
Budapest, 13. kerület, (Vizafogó)
Rezsiköltség:
8000 Ft/hó
Fürdő és WC:
egy helyiségben
Belmagasság:
3 m vagy magasabb
Tájolás:
nyugat
 

Megjegyzés:

Eladó a XIII. kerületben egy 26 nm-es, 1 szobás, jó állapotú, I. emeleti lakás.

A ház az 1900-as években épült, 2 szintes, közel 35 lakással. A lakóközösség kulturált, csendes, nagy figyelmet fordítanak a háztömb karbantartására, tisztán tartására. Erről a szépen rendezett, hangulatos kert is tanúskodik. A lakás  kevesebb, mint 1 éve lett felújítva, melynek során kicserélték a műanyag nyilászárókat, a szoba eredeti parkettáját felcsiszolták, továbbá az utolsó lakó után egy tisztasági festés is történt.

Habár az Árpádhíd metróállomástól mindössze 3 percre található, a ház mégis csendes, nyugati tájolásának köszönhetően pedig világos, ablaka a gondozott belső udvarra néz. A fűtés gázkonvektorral történik.

A lakáshoz az udvar mellett elhaladva, a lépcsőházon keresztül érünk. Az új ajtón belépve egyből a 6nm-es konyharészben találjuk magunkat, ahonnan nyilik a további két helység. Szemben található a 3nm-es  fürdőszoba és a WC, mely jó állapotának köszönhetően csak igény esetén szorul alakításra. A bejárattól balra található a tágas, 17nm-es szoba, mely kedvező belmagasságának köszönhetően könnyedén galériázható. A parketta felújított, lakkozott, a fűtést pedig egy új gázkonvektor biztosítja.

A lakás azonnal költözhető.

 A számtalan pozitívum közül nem hanyagolható el a Margit-sziget közelsége, mely remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Ajánlom első lakásukat kereső fiataloknak, egyetemistáknak, befektetőknek, pároknak egyaránt.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére