Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
tégla építésű lakás
Vételár:
39.9 M Ft
Alapterület:
73 m²
Ingatlan állapota:
felújítandó
Szobák száma:
2
Emelet:
félemelet
Épület szintjei:
3
Fűtés:
gáz (cirkó)
Kilátás:
udvari
Cím:
Budapest, 6. kerület, (Külső-Terézváros – Diplomatanegyed), Andrássy út
Rezsiköltség:
20000 Ft/hó
Fürdő és WC:
külön helyiségben
 

Megjegyzés:

Andrássy út - Diplomata-negyed !!!!!

A Bajza utca és Andrássy út sarkán álló épület az 1900-as évek körül épült. Több mint száz éve szerves része a világörökség részeként nyilvántartott Andrássy útnak. Mint a környező palotákat ezt az épületet is felújították, így méltó részese Budapest legszebb sugárútjának.

Az épületnek két bejárata van, megközelíthető a Bajza utca felől is (itt egy gépkocsik ki-be állására alkalmas hatalmas kapuja van), és az Andrássy felől is ahol egy gyalogosoknak kialakított kapualj van.

A lakás nagyon csendes és meglepően világos, mindkét tényezőt befolyásolja udvari nézete. Bár a cirkó fűtés bent van a lakásban, de modernebb kondenzációs kazán beszerelésénél a kéményeket újra kell bélelni. Ami nem is olyan vészes, tekintve, hogy csak 2 emelet magas az épület. Mindösszesen 12 lépcsőfok vezet fel a lakáshoz, ahová belépve egy tágas előszobában találjuk magunkat. Innen jobb kéz felé nyílik az ablakos konyha amihez kamra is tartozik (ennek szellőzése a lighthoffra van). Szintén az előszobából nyílik a toalett és a káddal és tusolóval is felszerelt fürdőszoba is. Balra az első hatalmas közel 30nm-es szobába érkezünk, majd ebből nyílik a valamivel kisebb 23nm-es másik szoba. A belmagasság is igen impozáns, közel négy méter.

A lakásban található falak, szinte kivétel nélkül válaszfalak, így nagyobb könnyen alakíthatjuk, szabhatjuk a saját ízlésünkre, minimális átalakítással 2+1 fél szobás lakássá is varázsolhatjuk, de a lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt.

A lakás közös költsége 20.000.- forint, amely a szokásos alap költségeken kívül, magában foglalja a teljes vízfogyasztást is. Ezen felül minden más, egyedi fogyasztásmérők alapján fizetendő.

A környezetről nem sok szót kell ejtenünk, hiszen az Andrássy út magában foglalja Budapest lényegét.

Ajánlanám családoknak és befektetőknek egyaránt, tökéletes otthon varázsolható belőle, vagy éppen egy kitűnő befektetés, hiszen akár rövidtávra, akár hosszútávra szeretné valaki hasznosítani, mindenképp megfelelő hozammal számolhat. Irodák, cégek számára is tökéletes impozáns székhelyet biztosíthat ez a lakás.     

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére