Hirdetés adatai:

Irodának is
Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
tégla építésű lakás
Vételár:
49.9 M Ft
Alapterület:
73 m²
Ingatlan állapota:
felújítandó
Szobák száma:
2
Emelet:
félemelet
Épület szintjei:
3
Fűtés:
gáz (cirkó)
Kilátás:
udvari
Cím:
Budapest, 6. kerület, (Külső-Terézváros – Diplomatanegyed), Andrássy út
Rezsiköltség:
20000 Ft/hó
Fürdő és WC:
külön helyiségben
 

Megjegyzés:

Andrássy út - Diplomata-negyed !!!

Ajánlom első sorban, irodának, rendelőnek vagy cég székhelyt keresők figyelmébe, ezt az impozáns helyen lévő lakást!

A Bajza utca és Andrássy út sarkán álló épület az 1900-as évek körül épült. Több mint száz éve szerves része a világörökség részeként nyilvántartott Andrássy útnak. Mint a környező palotákat ezt az épületet is felújították, így méltó részese Budapest legszebb sugárútjának. Az épületnek két bejárata van, megközelíthető a Bajza utca felől is (itt egy gépkocsik ki-be állására alkalmas hatalmas kapuja van), és az Andrássy felől is ahol egy gyalogosoknak kialakított kapualj van.

A lakás nagyon csendes és meglepően világos, mindkét tényezőt befolyásolja udvari nézete. Bár a cirkó fűtés bent van a lakásban, de modernebb kondenzációs kazán beszerelésénél a kéményeket újra kell bélelni. Ami nem is olyan vészes, tekintve, hogy csak 2 emelet magas az épület.

Mindösszesen 12 lépcsőfok vezet fel a lakáshoz, ahová belépve egy tágas előszobában találjuk magunkat. Innen jobb kéz felé nyílik az ablakos konyha amihez kamra is tartozik (ennek szellőzése a lichthoffra van). Szintén az előszobából nyílik a toalett és a káddal és tusolóval is felszerelt fürdőszoba is. Balra az első hatalmas közel 30nm-es szobába érkezünk, majd ebből nyílik a valamivel kisebb 23nm-es másik szoba. A belmagasság is igen impozáns, közel négy méter.

A lakás közös költsége 20.000.- forint, amely a szokásos alap költségeken kívül, magában foglalja a teljes vízfogyasztást is. Ezen felül minden más, egyedi fogyasztásmérők alapján fizetendő.

A környezetről nem sok szót kell ejtenünk, hiszen az Andrássy út magában foglalja Budapest lényegét.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére