Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Tetőtér:
beépített
Típus:
családi ház
Vételár:
395 M Ft
Alapterület:
473 m²
Telekterület:
1 631 m²
Ingatlan állapota:
jó állapotú
Szobák száma:
8
Pince:
van
Épület szintjei:
3
Fűtés:
házközponti egyedi méréssel
Komfort:
duplakomfortos
Kilátás:
panorámás
Cím:
Budapest, 12. kerület, (Istenhegy – Diósárok), Istenhegyi út
Akadálymentesített:
nem
Fürdő és WC:
külön és egyben is
Légkondicionáló:
van
 

Megjegyzés:

Elképzelte már, hogy egész Buda a lábai előtt hever? Eljátszott már a gondolattal, hogy olyan házba költözik, ahova szinte „nyaralni” jár haza? Jó lenne egy frissítő úszás, majd regeneráló szaunázás után egy csodálatos teraszon inni a reggeli narancslét?

Akkor jó hírem van, mert ebben a gyönyörű házban nem csak ez a három, hanem ezer másik kívánsága is teljesülhet!

Ha ezt a hirdetést olvassa, akkor bizonyára nem kell különösképpen bemutatnom a XII. kerületet és a nagyszerű Istenhegyi utat.

Ez a ház garantáltan álmai otthona, hiszen a tökéletes helyválasztás mellett, amit erre az 1631 négyzetméteres telekre felépítettek az maga a földi paradicsom.

Hogy miért?

Ebben a háromszintes házban sok minden megtalálható a pincétől a padlásig.

Amikor hazaérkezik, nem kell kiszállni az autóból, mert a kapu és a garázs is távirányítós, ráadásul amikor esik a hó vagy jeges az út Önnek akkor is tiszta út vezet a garázsig, hiszen az automata útfűtés a legkeményebb télben is leolvasztja a jeget és a havat.

Ennél a háznál nem csak a kényelem, hanem a biztonság is kiemelt szempont, éppen ezért az egész házat kamerás térfigyelő rendszer védi, melynek képét Ön folyamatosan ellenőrizheti egy internetkapcsolattal rendelkező telefonon, számítógépen vagy akár tableten is.

Az egész ház klimatizált, akár helyiségenként is be tudja állítani, hogy hány fok legyen, nem gond, ha valaki a családban a hűvösebbet szereti, más pedig a melegebbet, mert itt mindenki igénye kielégítést nyer egyszerre.

A terasz nagy előnye még, hogy ha nappal ülünk ki csodálni a látványt és erősen süt a nap, akkor fel sem kell állnunk a székünkből, mert a napellenző automatikus. Ez azt jelenti, ha kisüt a nap, automatikusan kinyílik, ha elmegy a nap, vagy erősebb szél fúj akkor becsukódik.

Ha mindezt megunta és valami mást csinálna, akkor is marad még jó pár lehetősége, hiszen jól fogja érezni magát akár a medencét, a szaunákat vagy akár a kerti grill teraszt választja.

Az alaprajzon jól látható, hogy melyik emeleten mi hol található, a képek pedig többet mondanak ezer szónál!

Ha úgy érzi, hogy ez az Ön álmai otthona, akkor hívjon!

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére